Az elérhető tréningjeinket itt találod

   
     Tanulj online marketinget!
Tap To Call

A Marketing Kezdőknek díjat kapott a Google-től

A Google AdWords kampányokkal foglalkozó ügynökségek, ha rendelkeznek a megfelelő feltételekkel (pl. Google AdWords vizsga, havi költés, kezelt hirdetések minősége) Google Partnerekké válhatnak. Ilyen Google Partner vagyok én is a Marketing Kezdőknek ügynökségemmel, s ezáltal részt vehetek a Google partnerek részére meghirdetett versenyein.

Ilyen verseny volt a Google Power up! megmérettetése, amire számtalan hazai és európai Google AdWords ügynökség benevezett, köztük én is. Életem egyik legboldogabb pillanata volt, amikor megtudtam, hogy én nyertem meg a versenyt a mobile star kategóriában.

A verseny súlyát mutatja, hogy minden résztvevő ország legjobb ügynökségeit a Google vendégül látta az európai központjában, Dublinban, így június utolsó napjaiban az egyik legnagyobb álmom teljesült, közvetlen közelről tapasztalhattam meg az igazi Google élményt.

 

A díjátadó előtti nap izgalmas programokkal vártak minket és egy nagyszerű ír zenés gálavacsorával.

IMG_6203

A képen Milévával, a Dublinban dolgozó magyar Google szakértővel és Évával, a magyar Partnerprogram vezetőjével. (középen én)

 

És íme a kedvenc képeim a Google-ről. Tényleg olyan, mint amit valaha olvastam, vagy hallottam róla, de összehasonlíthatatlan élmény azzal, amikor te magad látod, hogy tényleg ilyen munkakörülmények is léteznek. Nagyon színvonalas és vonzó.

A díjátadó előtt már nagyon izgultam. Magyarországról két másik ügynökség is meghívást kapott a rendezvényre, összesen 4 kategóriában osztottak ki díjat. Én a mobile star kategóriát nyertem meg.

 

A Google kisfilmje a két napos rendezvényről

 

 

Szakmailag óriási elismerésnek tartom a Google díját és nagyon boldog vagyok, hogy a részese lehettem. A vicc kedvéért még hoztam egy fotót a Facebook főhadiszállásáról, ami szintén Dublinban van és rálátni messziről a Googe ablakából is 🙂 Ez a kép már a reptér felé tartva készült, elhaladva a Facebook épülete előtt. Legközelebb oda is elmegyek 🙂

IMG_6499

A Facebook főhadiszállása Dublinban

 

Ha szeretnéd a képeket nagy méretben is megtekinteni, kattints a Facebook oldalamra, ahol még több fotót és érdekességet találsz az útról! 

Ennyire örültem :)

Ennyire örültem 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 3 =