Az elérhető tréningjeinket itt találod

   
     Tanulj online marketinget!
Tap To Call

Én   arrow

Az online marketing trénered: Szaladják Linda

Önéletrajz helyett elmesélem a történetem, remélem, egy kicsit jobban megismersz!

Évekig szerkesztő-riporterként, műsorvezetőként, újságíróként dolgoztam, de a gyakorlati online marketinghez ekkor még csak keveset értettem. Pedig többek között PR-kommunikáció szakon végeztem és a marketinggel korán elkezdtem foglalkozni (reklám, sales, PR, brandépítés).

Az online jelenlét szerepe a 2000-es évek legelső éveiben vált vitathatatlanná számomra. Hamar szoros kapcsolatba kerültem az internettel, a Google-vel és nagyon sok olyan kifejezést hallottam: SEO, AdWords, banner, display, konverzió, form, domain, keresőmarketing, ROI….amikről bevallom, akkor még fogalmam sem volt. 

Akkor még nem gondoltam, hogy egyszer a Google vizsgáján AdWords hirdetési szakértővé kvalifikálnak és hogy százakat tanítok majd online marketingre, vagy az AdWords-re.  

Te sem tudod, mit jelentenek ezek a marketing kifejezések? Nincs gond, megtanuljuk!

Engem nagyon érdekelt a webes világ, vonzott az online marketing. Először csak emiatt tanultam internetmarketinget, majd 2005-től a munkám miatt is szükségem volt a webes tudásra. Pár év múlva napi 10-12 órában már kizárólag csak marketinggel foglalkoztam, ahogyan évek óta ezt teszem. Az idők során tisztázódott előttem, hogy a marketingen belül az online marketing és a Google AdWords az a terület, amihez a legjobban értek és amivel a legjobban szeretek foglalkozni.

A tudásomat és a marketing iránti lelkesedésemet idővel mások is értékelték és egyre több felkérést kaptam egy-egy előadás megtartására, majd tréningekre is. Így tudatosult bennem, mennyire élvezem a tréningek által a tanítást, a tudás átadását.

Ezer embernek tartottam már online marketing vagy AdWords tréninget, nagyon sok köszönőlevelet és hálás szót kaptam. A nyilvánvaló fizetésen kívül, amiért dolgozom, ez olykor sokkal többet jelent. Feltölt, hitet ad, és szakmai téren kimagasló boldogságérzetet.

Ezek a sikerélmények hozták az ötletet: legyen egy webes tréning az online marketingről azoknak, akik távol, vidéken élnek, vagy szívesebben tanulnának a saját ütemükben, online. A marketingkezdoknek.hu ötlete 2011-ben született meg, de csak 2013 év végére vált valóságossá.

Szaladják Linda marketing szakértőAz oldal és a tréningek különlegessége, hogy valóban kezdőknek jött létre, azoknak, akik ráébredtek arra, hogy nem mehetnek el az online marketing mellett és itt az ideje megtanulniuk, hogyan tehetik sikeresebbé vállalkozásukat, vagy csak szeretnének tisztában lenni az online világgal, marketinggel, lehetőségekkel. Szóval, Neked szól és téged tanítalak, ha te sem tudod, mit jelent a SEO, a konverzió, vagy nem tudod használni a Google AdWords rendszerét! 

Köszönöm, hogy Te is itt vagy, tanulj Te is, online marketinget, vagy kérj meg Google AdWords kampányaid menedzselésére, optimalizálására. 

Szolgáltatásaimról a Megoldások fül alatt tudsz tájékozódni.

Szép napot, sikeres marketinget,

Szaladják Linda