Az elérhető tréningjeinket itt találod

   
     Tanulj online marketinget!
Tap To Call

Visszaemlékezés a Marketing Fesztiválra

A munkámból kifolyólag nagyon sok konferenciára, szakmai kiállításra, rendezvényre járok, így hozzávetőlegesen tisztában vagyok az egyes programok iránti érdeklődéssel. Ezért is volt örömteli, de meglepő, hogy közel 600-an kíváncsiak voltak az 1. Magyar Marketing Fesztiválra, hiszen az ilyen jellegű szakmai rendezvények iránt általában kisebb az érdeklődés.

Bevallom, kicsit izgultam, 600 embernek előadni nem kis feladat. Televíziós szerkesztő, műsorvezető múltam idején gyakran konferáltam rendezvényeken, előfordult, hogy több ezren voltak egy-egy programon, de ezeken maximum annyit kellett mondanom, hogy “És a színpadon Ganxta Zoli!” nem pedig a remarketingben rejlő lehetőségről tartottam szakmai előadást 600 olyan embernek, akinek teljesen eltérő a tudásszintje az adott témában.  🙂

Hihetetlen sok levelet és gratulációt kaptam az előadást követően, amit ezúton is nagyon szépen köszönök, nagyon kedves volt minden levélíró, vagy telefonáló. Igazán ilyenkor lehet érezni, milyen jó dolog a tanítás, tudásátadás.

Hamarosan megosztom az előadás anyagát, hogy tanulhassanak belőle azok is, akik nem voltak ott a Marketing Fesztiválon, de érdeklődnek a remarketingben rejlő lehetőségek iránt.

Addig is, néhány kedvenc fénykép a rendezvényről!

FotoBerzay-3267N

A Fesztivál első női előadójaként kisorsoltam egy szerencsés miniCRM nyertest.

Szaladják Linda

Lelkes jegyzetelők

Szaladják Linda

Optimalizálás, remarketing, tippek, ötletek

FotoBerzay-3271N FotoBerzay-3289N FotoBerzay-3293N

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nyolc + 2 =