Az elérhető tréningjeinket itt találod

   
     Tanulj online marketinget!
Tap To Call

Online ujjlenyomat nélkül?

Van-e élet az online lét nélkül?

Egyre kevesebben vannak azok, akik online marketing nélkül is sikeresek tudnak maradni. Mindig meglepődöm, amikor azt látom, hogy egy nagyobb vállalkozás nem fordít figyelmet az online jelenlétre. Minden bizonnyal, az a cégvezető, aki nem tartja fontosnak, hogy a weben is megjelenjen a vállalata, nincs tisztában azzal, mekkora hatalom ma az online marketing és mekkora hatékonyságnövelő ereje van az internetes jelenlétnek.

Hiszen, ha tudná, biztosan nem egy összetákolt, ingyenes, hirdetésektől hemzsegő weboldala lenne a sokéves múltra visszatekintő országos cipőüzletláncnak, vagy egy nagyváros neves üzletének.

Tudasd másokkal: létezel!

Ha másért nem, az információadásért kötelező az online jelenlét. Ha nem is hirdetjük magunkat, a vásárlók a webről akarják megtudni, hogy adott időszakban nyitva vagyunk-e, érkeztek-e új termékek, megkezdtük-e a szezonális akciózást, stb.

Online jelenlét nélkül, olyan, mintha nem is léteznél!

Gondolj bele, ha beírják a látogatók a céged nevét a keresőbe és nem kapnak rá találatot, mit fognak hinni? Én azt gondolnám, ez a cég nem is létezik, hiszen online nem található meg! Amikor a webes jelenlétről beszélünk, első körben nem az új látogatók és vásárlók szerzése a cél, hanem egyáltalán a megtalálhatóság és az elérhetőség. Ugye Te fent vagy a weben? 

online-marketing

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × kettő =