Az elérhető tréningjeinket itt találod

   
     Tanulj online marketinget!
Tap To Call

Előadás a Google AdWords-ről

Előadás a Google AdWords-ről

Ebben az évben először a Magyar Marketing Fesztiválon fogok előadást tartani.

Szép kihívást találtam a feladatban, ugyanis a Google AdWords témáját kaptam. 5-6 éve menedzselek AdWords kampányokat, két évvel ezelőtt sikeresen elvégeztem a Google hivatalos AdWords szakértői minősítő vizsgáját is, napi szinten százezreket költök el és megesik, hogy naponta milliókat hozok be a rendszer által.

Egy nagy online játszótérnek tekintem a platformot. Régen, úgy emlegettem sokáig, szerelmem, a Google AdWords. 🙂 Szóval a kedvenc témáim egyike.

A kihívás az benne, hogy egyszerre kell értéket adnom mind az 500 résztvevőnek. Lesznek közöttük olyanok, akik profi szinten használják a rendszert, nyilván többen lesznek olyanok, akik ismerkednek vele, próbálják használni és persze olyanok is meghallgatnak majd, akik még soha sem láttak belülről egy AdWords kampányt.

Sokat gondolkodtam a megoldáson, nem volt egyszerű, ám végül sok-sok órányi munka után összeállt egy szuper prezentáció. Ha ott leszel a rendezvényen, remélem, elmeséled majd a tapasztalataidat! Szeretettel várom!(Ha nem, akkor beszámolok majd neked is a részletekről, hírlevélben. Ugye feliratkoztál már?)

Szeretnél többet tudni az AdWords-ről?

Jó hír! Ha érdekel az AdWords és szeretnél többet tudni róla, hamarosan indul az online Google AdWords tréningem is, a részletek hamarosan fent lesznek itt, a weboldalon!

 

A HSM rendezvényén a marketing trendekről beszéltem

A HSM rendezvényén a marketing trendekről beszéltem

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 1 =