Kezdő vagy? Megtanítom, hogyan és milyen eszközökkel lehet jobb a marketinged!

   
     Tanulj online marketinget!
Tap To Call

Adatvédelem   arrow

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

A marketingkezdoknek.hu weboldal tulajdonosa és üzemeltetője Szaladják Linda e.v. Adószám: 6612374-1-43, Vállalkozói nyilvántartási száma: 31900700 Székhely: 1193 Bp,Móricz Zs. u. 1. )

Személyes adatok védelme

A weboldal üzemeltetése során elsődleges szempont a személyes adataid védelme.

adatkezelés célja: A honlapon regisztráló látogatók azonosítása,  a szolgáltatások elérhetővé tétele, hírlevél küldése.

kezelt adatok köre: felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben – a felhasználó számítógépének beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer típusa. Az adatkezelő a honlap bejelentkezést igénylő szolgáltatásainak használatához kezeli a felhasználó e-mail címét, jelszavát és felhasználónevét.

adatkezelés jogalapja: az Infotv. 5 § (1) a) szerinti érintetti hozzájárulás

adattárolás határideje: cookie esetén 2 év, regisztrációs adatok esetén az érintett törlési jelzéséig illetve passzív regisztrált esetén az utolsó kapcsolatfelvételtől számított 1 év

adattárolás módja: elektronikus

A honlapon történik automatikus adatrögzítés (cookiek, Google Analytics).

A honlapot látogató ügyfélnek lehetősége van regisztrálni a honlapra.

A hírlevél feliratkozás és az online tanfolyamra történő regisztráció során olyan adatok megadását kérjük, amelyek személyes adatnak minősülnek (név, e-mail cím, telefonszám, számlázási név és cím). Ezen adatok mindig a hatályos adatvédelmi szabályozásnak megfelelően kerülnek feldolgozásra. Az adatok kezeléséről az adatvédelmi nyilvántartásba vétel a NAIH felé megtörtént. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-71827/2014.

A weboldal használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával az Információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011.évi CXII tv. előírásainak megfelelően történik.

Felhasználási feltételek

A www.marketingkezdoknek.hu weboldalon található, vagy az innen letölthető tartalom a szerző tulajdona. A tartalom felhasználáshoz (kivéve a közösségi megosztó és lájkoló gombokkal való továbbküldéséhez)  előzetes írásbeli engedély szükséges, melyet a info@marketingkezdoknek.hu e-mail címen lehet kérni.

Az online tanfolyamok megvásárlásának feltételeiről, illetve jogi szabályozásáról a vásárláshoz tartozó általános szerződési feltételek az irányadóak, melyet a képzés megvásárlásakor el kell olvasni és el kell fogadni.

Az adatkezelés, a weboldal szolgáltatásait igénybe vevő regisztrált felhasználók, valamint az adatkezelő közötti folyamatos kapcsolatot és a közvélemény kutatást szolgálja.

A látogatásod időpontja, valamint a böngésző és operációs rendszer típusának felvétele és tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál. Ezeket az adatokat a Google Analytics-ben követem nyomon az online marketing kezdőknek tréningen te is megtanulhatod, hogyan kell!

A megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használom. Az így megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.

Valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezelek, azokat kizárólag a szolgáltatások fejlesztéséhez, és saját kutatás, statisztika készítéséhez használom fel.

A weboldal a Silihost tárhelyén működik.  (Kérlek, Te is írd ki a weboldaladra a tárhelyszolgáltatód, ez törvényi előírás!)

SILIHOST KFT.

Székhely: 2800 Tatabánya, Boróka u. 7.
Levelezési cím: 2800 Tatabánya, Boróka u. 7.
Telefon: 06-1-788-4060.
Fax: 06-1-999-1885.
Mobil: 06-70-453-1923.

 

 

Google+